Вело Преходи

Велопреход до Църварица и Фролош

Велопреход в северната част на Влахина планина през Логодаж, Църварица, Ваксево, Фролош, Цървище и Драгодан. Нелек преход с 86км дължина и 1700м положителна денивелация.

Вело Винен тур из Мелнишко

Всяка година около Трифон Зарезан винарните в мелнишкият край имат празнична програма и дегустация на вино. Тази година това се случи в Събота на 19-ти Февруари.

Велоразходка в Поглед планина

Отдавна обмисляхме да покараме в тази част на България – планината Поглед, която е част от Конявска планина, частта заключена между реките Струма и Джерман и шосето между Дупница и Кюстендил.

Вело излет до Рупите и Хераклея Синтика

След продължителният циклон и почти 2 седмици неспирни валежи, най-накрая времето се оправи и решихме да не губим свободен седмичен ден и да се разходим с колелата до Рупите, Хераклея Синтика и Петрич.

Вело излет до село Кашина и водопад Скоко

26 Септември беше от тези хубави топли есенни слънчеви дни, в които е престъпление да си седиш вкъщи. Планът беше да отидем с велосипедите до село Кашина и водопад Скоко, намиращи се на 10-тина км от Рожен.

Вело Приключение от Дупница до язовир Пчелина и Земен

Язовир Пчелина и параклиса на Йоан Летни строен през 1350-та година е едно от любимите ми дестинации в Югозападна България, мястото има своята уникална енергия и винаги там съм се чувствал много добре и зареден с позитивизъм.

Вело преход до Орцево, Златарица и Гарван

Отдавна имахме идея да покараме колела към Орцево, така че му дойде времето и за това приключение. А поводът беше юбилейното 10-то издание на Рок Фест Елешница. Така че съчетахме карането през деня с рок концерта вечерта.

Велопреход из селцата във Влахина планина

В събота 5-ти юни за 8-ма поредна година направихме вело прехода из селцата и махалите в частта на Влахина планина срещу Благоевград. Минахме през селата Бучино, Лисия, Дренково, Логодаж, Лешко, Падеш и Железница.